2019-02-07 20:52:06
Φωτογραφία για Ο Γούντι Άλεν μηνύει την Amazon για αθέτηση της συμφωνίας τους
Ο Γούντι Άλεν μήνυσε την Amazon για αθέτηση του συμβολαίου για τη χρηματοδότηση και διανομή των ταινιών του.

Όπως αναφέρει το CNCB, η μήνυση έρχεται καθώς η Amazon μπαίνει επιθετικά σε δουλειές πρωτότυπου περιεχόμενου σε στούντιο. Η εταιρεία έχει υπογράψει με σταρ της βιομηχανίας για να είναι πρωταγωνιστές, να σκηνοθετήσουν και να συνεργαστούν σε έργα για την υπηρεσία της Amazon Prime Video streaming.

Η αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι η Αmazon τερμάτισε χωρίς λόγο τη συμφωνία με τον Άλεν. Μια συμφωνία που αφορούσε τη χρηματοδότηση και τη διανομή των μελλοντικών ταινιών του σκηνοθέτη.

Ο Guardian ανέφερε τον περασμένο Αύγουστο ότι η Amazon ακύρωσε την ταινία του Άλεν A Rainy Day in New York με πρωταγωνιστές όπως οι Τζουντ Λο και Σελένα Γκόμεζ.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Άλεν είχε ήδη ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη ταινία δαπανώντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια, πριν η Amazon ακυρώσει τη συμφωνία τους.

Τώρα ο ίδιος και οι δικηγόροι του ζητούν το υπόλοιπο των χρημάτων που προβλεπόταν στη συμφωνία, ύψους αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Να σημειωθεί ότι η Wall Street Journal αναφέρει ότι το ποσό ανέρχεται σε 68 εκατομμύρια δολάρια.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ