2019-02-08 16:42:57
Φωτογραφία για Επίσκεψη των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο τζούντο στην Θεσσαλονίκη για αστυνομικούς
Διαβάστε την ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Με ιδιαίτερη χαρά την Τετάρτη, 6-2-2019, το προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις του

προπονητηρίου τζούντο, που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον και εξυπηρετεί τις ανάγκες άθλησης των συναδέλφων, στο εν λόγω άθλημα. 

Οι προσπάθειες του Εθνικού προπονητή τζούντο, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Περικλή Ψαλλίδα ευοδώθηκαν, καθώς η διοικούσα επιτροπή των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης παραχώρησε στο νεοϊδρυθέν της τμήμα τζούντο, έναν χώρο, στο υπόγειο του Α.Α.Μ.Θ. για τις ανάγκες άθλησης των ένστολων στο συγκεκριμένο άθλημα. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προπονητήριο τζούντο, από τα καλύτερα στην Ελλάδα, στο οποίο οι συνάδελφοι μπορούν να μετέχουν δωρεάν. Επίσης, ο εν λόγω αθλητικός χώρος λειτουργεί και ως κέντρο Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στο οποίο θα  φιλοξενηθούν αντίστοιχες εθνικές ομάδες άλλων χωρών για κοινές προπονήσεις. 


Ως Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για την ίδρυση και την λειτουργία αυτού του χώρου, ενώ είμαστε με κάθε τρόπο αρωγοί, ενισχύοντας και οικονομικά αυτή την προσπάθεια. 

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον προπονητή και συνάδερφο κ. Ψαλλίδα καθώς και τον Διευθυντή της ΔΑΕΘ Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Δούβαλη, ο οποίος και αυτός πρωτοστάτησε του εγχειρήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ