2019-02-08 21:11:30
Φωτογραφία για Όλοι οι Στρατιωτικοί της Λάρισας στα γραφεία της ΕΣΠΕΛ για τις αγωγές και νέες εγγραφές !
Πολύ μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζετε αυτές τις μέρες στα γραφεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, της γνωστής σε όλους ΕΣΠΕΛ, με τους Στρατιωτικούς της πόλης να προσφεύγουν κατά ομάδες για να καταθέσουν τα έγγραφα των αγωγών για τη διεκδίκηση των δώρων και των επιδομάτων αδείας των ετών 2017 – 2018 αλλά και των Χριστουγέννων του 2016.

Οι νέες εγγραφές μελών έχουν την τιμητική τους, αφού κάθε μέρα όλο και περισσότεροι Στρατιωτικοί εντάσσονται στην Ένωση της Λάρισας, αναγνωρίζοντας έτσι την σωστή δουλειά που γίνετε προς το συμφέρον των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους.

Η οικογένεια της ΕΣΠΕΛ μεγαλώνει και δυναμώνει καθημερινά και τα μέλη του ΔΣ καλούν όλους τους Στρατιωτικούς της περιοχής σε συστράτευση, για τη διεκδίκηση των Νόμιμων δικαιωμάτων τους.

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη για τη συνέχεια στη δραστήρια Ένωση της Λάρισας.

Δείτε την ανακοίνωση:

”Αγαπητά μέλη της ΕΣΠΕΛ, από 7/2 έως και την Παρασκευή 15/2, καθημερινά εκτός Σ/Κ 17:00 – 20:00 σας περιμένουμε στα γραφεία μας (1η Στρατιά – πύλη πρατηρίου), για να παραλάβουμε τα έγγραφα της αγωγής σας για τα δώρα και τα επιδόματα αδείας τα οποία μας παρακρατήθηκαν άδικα.

Τα έντυπα μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΠΟΜΕΝΣ (pomens.gr) μαζί με αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης.

Αν έχετε κάποια απορία επικοινωνήστε μαζί μας ή αφήστε κενό το συγκεκριμένο πεδίο να το δούμε μαζί από κοντά, γιατί δεν επιτρέπεται διόρθωση και θα ταλαιπωρηθείτε διπλά.

Σας περιμένουμε να δώσουμε και αυτό τον αγώνα μαζί με την ΕΣΠΕΛ ενωμένοι σαν γροθιά, όπως μάθαμε από την πρώτη μέρα.

Στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιούνται καθημερινά και νέες εγγραφές μελών. Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά.”

ΠΗΓΗ: https://www.amynanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ