2019-02-09 08:03:38
Φωτογραφία για Τέλος η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ
Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς μετά την ομιλία του στην Ολομέλεια ο Πάνος Καμμένος διέγραψε, όπως είχε ανακοινώσει από το πρωί, τον βουλευτή Θανάση

Παπαχριστόπουλο.

Έτσι, οι ΑΝ.ΕΛΛ. μένουν με 5 βουλευτές, που όμως δεν μπορούν να συγκροτούν Κ.Ο.καθώς ο ένας εξ αυτών, ο Αριστείδης Φωκάς, έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.

Επ' αυτού ήταν ξεκάθαρη και η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής.

Η σημερινή κίνηση του Π. Καμμένου πρόλαβε την παραίτηση που είχε προαναγγείλει απ' την πλευρά του ο Θ. Παπαχριστόπουλος. Ο τελευταίος έδωσε δύο παρατάσεις στην δήλωσή του να παραδώσει την έδρα, καθώς πρώτα θέλει να ψηφίσει και το νομοσχέδιο για την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Εάν ο κ. Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα του, όπως έχει πει, αυτήν την καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος, ουσιαστικά, έχει αποστασιοποιηθεί από το κόμμα.

Μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι παρέμεινε πιστός σε όσα έχει εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια. Μίλησε για απίστευτες λεκτικές βιαιότητες εναντίον του και υπογράμμισε ότι η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κάνει καλό στη χώρα.

efsyn.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ