2019-02-09 15:05:12
Φωτογραφία για Γιάννα Παπαδάκου: ''Χαίρομαι που υπάρχουν εκπομπές που χαλαρώνουν τον τηλεθεατή''
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA ,Γιάννα Παπαδάκου, μιλά για την ψυχαγωγία και για τις σχέσεις με συναδέλφους στην tv Η τηλεόραση επενδύει πολύ στην ψυχαγωγία. Είναι κάτι που θα ήθελες να αλλάξει;  

Όχι, ειλικρινά. Χαίροµαι που εκποµπές δίνουν χαρά, χαλαρώνουν τον τηλεθεατή. Κι εγώ βλέπω εκποµπές που µε χαλαρώνουν. Αλλά πρέπει να γίνεται µε έντιµο τρόπο. Να µην εκµεταλλεύεσαι την ανασφάλεια, το αδιέξοδο των προσωπικών σχέσεων, και να µπουκώνεις τον κόσµο µε σκουπίδια. Στον Alpha έχουν επενδύσει στη µυθοπλασία και στις κωµικές σειρές. Μπαίνουν στο σπίτι ευθέως και δεν εισβάλλουν µέσα από την κλειδαρότρυπα!  

Αισθάνθηκες ποτέ αντισυναδελφικές συμπεριφορές και πώς τις διαχειρίστηκες;  

Ψύχραιµα, µε ειλικρίνεια. Κάποτε οι συγκρούσεις ήταν και οδυνηρές, αφού γίνονταν µε φίλους, αλλά, όταν έχεις σχέση µε την προβολή, πρέπει όλα αυτά να τα περιµένεις. ∆εν γκρινιάζω, έχω γευτεί πολλές χαρές. Είναι µεγάλη δύναµη να έχεις ένα µικρόφωνο και να λες ακόµη και µε αποκαλύψεις την άποψή σου.  


Υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους της τηλεόρασης;  

Ναι, υπάρχει, την έχω συναντήσει. Και στην ΕΡΤ, που ήµουν, και στον Alpha. Έχω δει φίλους να συνωστίζονται στο µοντάζ για να δουν πρώτοι την εκποµπή. Πολλές φορές έχω δει νέους ανθρώπους να δακρύζουν και τότε λέω «ναι, αξίζει»! Και συναδέλφους µου να προβάλλουν τα θέµατά µου, τον Νίκο Μάνεση για παράδειγµα, τον ευχαριστώ πολύ. Και συναδέλφους από άλλα κανάλια, τους ευχαριστώ πολύ. ∆εν αναφέρω ονόµατα για ευνόητους λόγους.  

Τα τελευταία χρόνια οι παρουσιαστές έχουν ένα πιο οικείο προφίλ. Κρύβει «κινδύνους» αυτού του είδους η παρουσίαση;  

Νοµίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να είµαστε ο εαυτός µας. Η κάµερα, µας αποκαλύπτει, ειδικά όσους είναι αυθόρµητοι και εκφραστικοί. ∆εν πρέπει να κοροϊδεύουµε, διότι αλλιώς κινδυνεύουµε να γελοιοποιηθούµε.

Αυτά δήλωσε στη Real .

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ