2019-02-09 16:24:57
Φωτογραφία για Ασυνείδητος παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε στη Μυτιλήνη
Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η παράσυρση ερευνώνται, ενώ η 21χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται

Θέμα χρόνου πιστεύουν οι άνδρες της Τροχαίας ότι είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θύμα μια νεαρή πεζή σε περιοχή έξω από τη Μυτιλήνη και την εγκατέλειψε χωρίς να σταματήσει για να της προσφέρει βοήθεια.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη την Τετάρτη, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων οδηγό παρέσυρε και τραυμάτισε μια 21χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανυποψίαστη σε μια δημοτική οδό. Η κοπέλα σωριάστηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, αλλά ο υπαίτιος οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ωστόσο, στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα του οχήματός του και στο πλαίσιο της προανάκρισης εξετάζονται ο τύπος και το χρώμα, για να εντοπιστεί. Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η παράσυρση ερευνώνται, ενώ η 21χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ