2019-02-09 18:20:43
Φωτογραφία για Αυτή θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του Μάρκου Σεφερλή στο Hairspray!
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως ο Μάρκος Σεφερλής την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ HAIRSPRAY. Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ θα ανέβει την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ σε απόδοση και σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο της EDNA, που στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ το 2007 σε σκηνοθεσία Adam Shankman είχε ερμηνεύσει ο John Travolta και το 1988 σε σκηνοθεσία John Waters η drag queen Divine.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού πως θα κρατήσει το ρόλο της Velma που είχε ερμηνεύσει η Michelle Pfeiffer (2007) , ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή στην παράσταση θα πρωταγωνιστήσει και ο Κώστας Κόκλας.

Έχω συμφωνήσει να κάνω το Hairspray του χρόνου στο ΑΚΡΟΠΟΛ. Θα κάνω το ρόλο που έκανε η Michelle Pheiffer στην κινηματογραφική βερσιόν του έργου. Είναι ένας ρόλος που μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα έργο που μου αρέσει πάρα πολύ γιατί υμνεί το σεβασμό στη διαφορετικότητα, πέρα του ότι έχει χορό και τραγούδι. Είναι και ένα πολύ ωραίο έργο, με πολύ ωραία μηνύματα. Θα είναι μια πολύ ωραία παραγωγή σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ