2019-02-09 21:10:46
Φωτογραφία για Δανή έκανε για πέντε χρόνια αφαιμάξεις κάθε εβδομάδα στο παιδί της για να την λυπούνται
Σε τέσσερα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε μια 36χρονη Δανή επειδή αποκαλύφθηκε ότι έκανε αφαιμάξεις στον γιο της μια φορά την εβδομάδα προκειμένου να εμφανίζει εικόνα

άρρωστου και έτσι να λύπουνταί και την ίδια και το παιδί.

Συνολικά σε μια περίοδο πέντε ετών η 36χρονη μητέρα έκανε 110 αφαιμάξεις από το παιδί της. Οι αφαιμάξεις ξεκίνησαν όταν το αγόρι ήταν μόλις ενός έτους και σταμάτησαν όταν έκλεισε τα έξι.

Στους γιατρούς στους οποίους πήγαινε το παιδί της προκειμένου να το εξετάσουν, η άκαρδη Δανή έλεγε ότι το αγόρι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στον μυελό των οστών.

Οι συχνές της επισκέψεις, όμως, προκάλεσαν τις υποψίες των γιατρών που ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί στη συνέχεια εγκατέστησαν κρυφές κάμερες στο σπίτι της 36χρονης στη δυτική Δανία και την συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Ερωτηθείσα στη δική της για τις συχνές αναρτήσεις όσον αφορά την «ασθένεια» του παιδιού της, η 36χρονη απάντησε ότι «ήθελα να μοιραστώ την ιστορία του. Πίστευα ότι μπορούσε να μας βοηθήσει».

Ο ψυχίατρος που εξέτασε την 36χρονη διαπίστωσε ότι υπέφερε από το σύνδρομο Munchausen by Proxy μια κατάσταση κατά την οποία ένας ενήλικας «ανακαλύπτει» ασθένειες για το παιδί του προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή.

Ευτυχώς το αγόρι ζει πλέον με τον πατέρα του και έχει αναρρώσει πλήρως από την επικίνδυνη περιπέτεια που έζησε στα χέρια της μητέρας του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε η Νίκη Γουλανδρή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε η Νίκη Γουλανδρή
ARTEMIS
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ARTEMIS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ