2019-02-10 14:45:27
Φωτογραφία για Φάνης Μουρατίδης: ''O ρόλος μου στη ΦΡΙΤΕΖΑ έχει ψυχικά πολλές ρωγμές''
Ο Φάνης Μουρατίδης, ή ,αλλιώς, ο Κίμων Ορλώφ από το ''Πέτα τη φριτέζα'', μιλά για τον ήρωά

του, αλλά και τη συνεργασία του με την Πηνελόπη Πλάκα.

Τι σας αρέσει στον ρόλο του Κίμωνα;  

«Είναι ένας ήρωας που δεν πολυξέρουμε στην Ελλάδα. Ένας άψογος επαγγελματίας, επιτυχημένος στον τομέα του, στη διάσταση του Αντετοκούνμπο στο μπάσκετ. Ξεπερνά τα όνειρά του και έχει αφοσίωση στη δουλειά του. Τα κενά που έχει σε προσωπικό επίπεδο έχουν καλυφθεί από την καριέρα! Έχει ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά του και, παρόλο που φαίνεται συγκροτημένος, ο ψυχικός του κόσμος έχει αρκετές ρωγμές».

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Πηνελόπη;  

«Είναι εξαιρετική και την απολαμβάνω πολύ αυτή τη συνεργασία. Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε, δεν γνωριζόμασταν καν. Είναι ένα νέο παιδί, με όρεξη και διάθεση, είναι ταλαντούχα, χαίρεται πολύ που είναι στη δουλειά αυτή, και το επικοινωνεί. Είναι μια ωραία δική της στιγμή αυτή».

Υποδύεστε έναν διάσημο σεφ. Εσείς τι σχέση έχετε με την κουζίνα;  

«Με την κουζίνα είμαι πολύ καλός στο να φάω! Η μαμά μου δεν με άφηνε να μαγειρέψω και είναι κάτι που δεν με γοητεύει καθόλου, γιατί έχει και όλο αυτό το πλύσιμο μετά. Η μαγειρική έχει μια κουλτούρα που δεν την έχω, με γοητεύει όμως πολύ να βλέπω έναν μάγειρα να δημιουργεί. Είναι κάτι συναρπαστικό, έχει μια καλλιτεχνική διάσταση όλο αυτό».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ