2019-02-10 19:27:35
Φωτογραφία για Το iPhone 7 κατέλαβε την ένατη θέση στην κατάταξη των smartphones με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία
Η αναλυτική υπηρεσία Statista δημοσίευσε μια βαθμολογία των smartphones με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία. Το iPhone 7 κατέλαβε την ένατη θέση στην κατάταξη.Ωστόσο η  ιδικός Ελενα Μαλίσεβα εξήγησε γιατί οι συσκευές που περιλαμβάνονται στον κατάλογο δεν αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους χρήστες. 

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της υπηρεσίας Statista, η μεγαλύτερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που καταγράφηκε στο Xiaomi Mi A1 - φτάνει τα 1,75 watts ανά χιλιόγραμμο. Η δεύτερη και η τρίτη θέση στην κατάταξη έλαβαν το OnePlus 5T (1,68 watts ανά τετραγωνικό) και το Xiaomi Mi Max 3 (1,58 watts ανά τετραγωνικό), αντίστοιχα. Η ένατη θέση λήφθηκε από το iPhone 7 (1,38 watts) και 14 από το iPhone 8 (1,32 watts). Συνολικά στον κατάλογο υπάρχουν 16 κινητές συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Σύμφωνα με την παρουσιαστή Elena Malysheva, αυτή η αξιολόγηση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα και δεν υποδεικνύει τον κίνδυνο χρήσης ενός συγκεκριμένου smartphone.

"Όλα τα τηλέφωνα έχουν μελετηθεί και μελετηθεί λεπτομερώς σε εκτενή έρευνα και δεν έχει αποδειχθεί κάτι το κακό. Δεν υπάρχει επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ", εξηγεί.

Σύμφωνα με αυτήν, όπως η ακτινοβολία του τηλεφώνου ακόμη και η φωτεινότητα της οθόνης του μπορεί να φέρει μεγαλύτερη απειλή για παράδειγμα αν συχνά χρησιμοποιώντας ένα smartphone πριν πάτε για ύπνο μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολία στον ύπνο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ