2019-02-11 11:20:31
Φωτογραφία για H Microsoft σας παρακαλεί: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer!
Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο μια εταιρεία να παρακαλεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ένα προϊόν της, ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft έχει πλέον απηυδήσει και προχωρά σε ακραία μέτρα, καλώντας τους χρήστες των προϊόντων της να σταματήσουν επιτέλους να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer.

Τι κι αν με την άφιξη των Windows 10 η Microsoft εγκατέστησε νέο browser, τον Edge; Τι κι αν φροντίζει να δημιουργεί καλό περιβάλλον για browsers τρίτων, όπως ο Chrome, o Firefox ή ο Opera; Τι κι αν προσπαθεί να κρύψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Τι κι αν έχει σταματήσει να υποστηρίζει τις εκδόσεις 8, 9 και 10 από το 2016; Υπάρχουν πολλοί χρήστες που επιμένουν να χρησιμοποιούν για το σερφάρισμα στο διαδίκτυο τον Explorer.

Τα πράγματα είναι τόσο εκνευριστικά για την Microsoft που ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς ασφαλείας της Microsoft, ο Κρις Τζάκσον, υποχρεώθηκε να γράψει ένα ολόκληρο κείμενο, με το οποίο επί της ουσίας εκλιπαρεί τις εταιρείες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον Explorer, εξηγώντας ότι, εκτός όλων των άλλων, η χρήση του συγκεκριμένου browser δημιουργεί «τεχνικό χρέος» στις εταιρείες, δηλαδή, τους προκαλεί επιπλέον κόστη.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμα και αυτό το στοιχείο δεν πείθει τους πιστούς του Internet Explorer, που, για να θυμίσουμε το παρελθόν του, η έκδοση 6 του προγράμματος είχε χαρακτηριστεί ως το «λιγότερο ασφαλές πρόγραμμα στον πλανήτη» και είχε παρομοιαστεί με... ιό.
πηγή
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε άλλα χέρια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε άλλα χέρια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ