2019-02-11 16:45:23
Φωτογραφία για Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: ''Ο ΑΝΤ1 απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με τη μυθοπλασία''
Το σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Η Επιστροφή'', ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, όμως, πλέον είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές με νούμερα που αγγίζουν και το 27%.

Η πρωταγωνίστρια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στο Reader.gr και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, απαντά μέσα σε άλλα και για την άνοδο του σίριαλ Πώς βλέπετε την ανοδική πορεία της σειράς, «Επιστροφή»;  

Τα νούμερα ανέβηκαν στο πικ της ιστορίας. Καθώς προχωρούσαν οι εβδομάδες και η αγωνία μεγάλωνε, μεγάλωνε και το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό, σίγουρα, δεν μπορείς να το ξέρεις, να το περιμένεις από την αρχή. Στην τηλεόραση μπορεί να νομίζεις ότι κάτι θα πάει πολύ καλά και τελικά να μην πηγαίνει, ή και το ανάποδο. Σίγουρα, πάντως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι στη σειρά γι’ αυτή την πορεία. Είναι μία απαιτητική δουλειά, είμαστε συνεχώς σε γυρίσματα, και μάλιστα πολλά από τα οποία εξωτερικά. Κοπιάζουμε και το κοινό μάς ανταμείβει.  


Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν «μετρήσει» κάποιος το ότι το σίριαλ προβάλλεται στην απαιτητική prime time ζώνη;  

Είναι ένα στοίχημα που κερδήθηκε από το σταθμό, πόνταρε στις σειρές και δεν παρασύρθηκε από το γενικότερο κλίμα. Αργά, αλλά σταδιακά, ο σταθμός απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με την μυθοπλασία.  

Πιστεύετε ότι φέτος γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για ελληνικές σειρές, καθώς οι άνθρωποι των καναλιών έβαλαν αυτό που λέμε λαϊκά «το χέρι στην τσέπη»;  

Θέλει χρήματα αυτή η προσπάθεια και ανθρώπους που την ξέρουν αυτή τη δουλειά. Οι σειρές απαιτούν γνώσεις για να γίνουν όπως πρέπει, δεν μπορεί λοιπόν να δουλεύουν σε αυτές άνθρωποι που μέχρι πέρυσι έκαναν κάτι άλλο. Να πω, βέβαια, ότι τα σίριαλ μπορούν να γίνουν και πολύ καλύτερα, θέλει προσπάθεια. Καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε, χωράει κι άλλη προσοχή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ