2019-02-11 20:07:10
Φωτογραφία για Αρπαξαν 50.000 ευρώ από την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού
Ντουέτο έστησαν καρτέρι και άρπαξαν την τσάντα της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού

που περιείχε 50.000 ευρώ. Μια περίεργη υπόθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την 72χρονη πρόξενο επί τιμή και δύο περίεργους τύπους που την πλησίασαν ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα της στο Σύνταγμα και της αφαίρεσαν την τσάντα με το “θησαυρό” εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 12. Η 72χρονη πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού, είχε σταθμεύσει την πανάκριβη Jaguar στην αρχή της οδού Καραγιώργη Σερβίας. Στη θέση του συνοδηγού είχε αφήσει την τσάντα που περιείχε 50.00ευρώ. Το ντουέτο των μακρυχέρηδων απατεώνων που πιθανότατα την είχαν παρακολουθήσει, την πλησιάζει και ο ένας λέγοντας της ότι είχε ξεφουσκώσει το λάστιχο την ανάγκασε να βγει έξω αφήνοντας ξεκλείδωτο το όχημα.

Μια κίνηση που αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον συνεργό του να “χτυπήσει” παράλληλα την ώρα που η προσοχή της γυναίκας ήταν στραμμένη στο ελαστικό και να της αφαιρέσει την τσάντα. Το θύμα όταν αντελήφθη την κλοπή, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου κατήγγειλε το περιστατικό όμως ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου χειρίζεται την υπόθεση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ