2019-02-11 20:23:30
Φωτογραφία για Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, με τον Leo Brincat μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κατά την διάρκεια

της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων για τη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος, με τον πλέον βέλτιστο και ορθολογικό τρόπο, όπως επεσήμανε ο κ. Γενικός, καθώς σημείωσε ότι πρόκειται για χρήματα των ευρωπαίων φορολογούμενων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Ηλίας Ξανθάκης, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Ταξίαρχος Στυλιανός Κάλλας και ο κ. Romuald Kayibanda , επικεφαλής του γραφείου του κ. Brincat .

Ο κ. Brincat βρίσκεται στη χώρα μας ως επικεφαλής κλιμακίου του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του επισκέπτεται διάφορες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται σε επιτελικό και τακτικό επίπεδο με τη διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ