2019-02-11 20:32:49
Φωτογραφία για Επαναφορά Δώρων στο Δημόσιο: Τον Μάρτιο «κλειδώνει» από ΣτΕ. Πόσα και πότε θα δοθούν (ΠΙΝΑΚΑΣ)
«Κλειδώνει» η επαναφορά Δώρων στο Δημόσιο για περισσότερους από 750.000 μόνιμους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, πανεπιστημιακούς, δικαστικούς και άλλες κατηγορίες λειτουργών που ανήκουν σε ειδικά μισθολόγια, μετά και την επαναβεβαίωση της απόφασης του έκτου τμήματος του Συμβουλίου της Επικράτειας, από την εισηγήτρια της Ολομέλειας του ΣτΕ της 1ης Φεβρουάριου.

Το έκτο τμήμα είχε αποφασίσει με ψήφους 6 υπέρ και 1 κατά, στις 17/12/2018, ότι τα Δώρα στο Δημόσιο πρέπει να επανέλθουν Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα μακεδονική μάχη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα μακεδονική μάχη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ