2019-02-12 11:50:29
Φωτογραφία για Δελτίο καιρού για Τρίτη 12/2/2019
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ τοπικές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές θα σημειωθούν αρχικά στα βόρεια και δυτικά και κατόπιν στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, κυρίως στα βόρεια και δυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 2 έως 12, στη Θράκη από 4 έως 12, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά από 1 έως 13, στη Θεσσαλία από 2 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 16, και στη Κρήτη από 8 έως 17. Η ελάχιστη θερμοκρασία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.


Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στην περιοχή της Ρόδου οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από αρχικά από δυτικές, στη συνέχεια από βορειοδυτικές, και προς το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές 3 έως 5 και τοπικά 6, στη συνέχεια από δυτικές 3 έως 4, και στη συνέχεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ με ενίσχυση από το πρωί έως το απόγευμα κατά 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ