2019-02-12 16:05:07
Φωτογραφία για Μέμος Μπεγνής : «Χαίρομαι που έχουν πέσει τα realities και πουλάνε οι σειρές»
Τηλεοπτικό comeback για τον Μέμο Μπεγνή, ο οποίος μετά τη σειρά «9 μήνες», όπου πρωταγωνιστούσε στο Star το 2015, έκανε μόνο θέατρο. Τώρα όμως αυτό αλλάζει καθώς μπαίνει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», με έναν ρόλο που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά. Θα υποδυθεί τον γιατρό σύζυγο της Λίλιαν (Ευδοκία Ρουμελιώτη) - ρόλος που προστέθηκε πρόσφατα στην ιστορία.

«Την Τετάρτη ξεκινάω τα γυρίσματα» μας ενημερώνει ο Μέμος Μπεγνής και δίνει παράλληλα κάποιες πληροφορίες για τον «ήρωά» του. «Σύμφωνα με το σενάριο, έχω υιοθετήσει παράνομα ένα παιδί και κάποια στιγμή εγκρίνεται και υιοθετώ και ένα δεύτερο, αυτή τη φορά νόμιμα. Θα υπάρξουν σχετικά μπερδέματα και από όσο γνωρίζω η σχέση μου με την τηλεοπτική μου σύζυγο, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, δεν θα είναι και η καλύτερη. Ωστόσο, δεν γνωρίζω περισσότερα για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα» αναφέρει στην «Espresso».


Ο Μέμος Μπεγνής έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με τις δύο θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί: τις «Μάγισσες της Σμύρνης», που ρίχνουν αυλαία στο Παλλάς στις 24 του μήνα και είναι μία από τις εμπορικότερες παραστάσεις της σεζόν, και τις «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου, που παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή αλλά και τα πρωινά για τα σχολεία.

Πλέον στον ελάχιστο χρόνο που είχε για να ξεκουράζεται προστίθενται τα γυρίσματα για το καθημερινό σίριαλ! «Πράγματι, ο χρόνος είναι ελάχιστος, αλλά χαίρομαι πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση και θ’ ανήκω στην πιο πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και μάλιστα στο μόνιμο καστ αυτής» μας λέει και αποκαλύπτει: «Το σίριαλ θα συνεχιστεί και του χρόνου, όπως και ο ρόλος μου, κι αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά».

Μάλιστα, όπως μας λέει, αποδέχτηκε την πρόταση με ενθουσιασμό, όχι μόνο γιατί υποδύεται έναν ενδιαφέροντα ρόλο αλλά και γιατί τόσο η σεναριογράφος όσο και το σκηνοθετικό team είναι άνθρωποι τους οποίους εκτιμά. «Η σεναριογράφος είναι η Μαρία Γεωργιάδου με την οποία δουλέψαμε μαζί στο θέατρο πριν από δύο χρόνια και είναι πολύ αγαπημένη φίλη, πολύ ταλαντούχα και ως ηθοποιός και ως πένα. Τη σκηνοθέτιδα της σειράς, τη Βίκυ Μανώλη, δεν την ξέρω αλλά βλέπω το αποτέλεσμα της δουλειάς της και είναι εξαιρετικό. Γνωρίζω, όμως, τον άλλο σκηνοθέτη, τον Λίνο Χριστοδούλου, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στην Κύπρο, οπότε οι συνθήκες φαίνεται ότι είναι πολύ καλές και πολύ ωραίες».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ο δημοφιλής ηθοποιός τοποθετείται και στο θέμα της επιστροφής των ελληνικών σειρών στην τηλεόραση. «Την αμαρτία μου θα την πω. Χαίρομαι που έχουν πέσει τα realities και πουλάνε οι σειρές. Φτάνει πια με τα realities, αρκετά τα είδαμε, καλό να υπάρχουν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Να είναι ψυχαγωγία και όχι καθεστώς. Οπότε είναι πολύ καλό που έχουμε ελληνικές σειρές, γιατί πολύς κόσμος ζει από αυτό και η ανάκαμψη φαίνεται ότι έρχεται» διαπιστώνει.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ