2019-02-14 08:26:38
Φωτογραφία για Εν αναμονή της απόφασης στη δίκη Λεμπιδάκη
Αυλαία πέφτει στην πολύκροτη δίκη για την απαγωγή του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς σήμερα, αναμένεται η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

Ανατολικής Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων που δικάζονται για την απαγωγή.

Η δίκη σημαδεύτηκε από πολλές στιγμές έντασης με την έδρα να διακόπτει αρκετά συχνά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Χαρακτηριστική ήταν η φορά όπου ένας εκ των κατηγορουμένων, σηκώθηκε πάνω και πλησίασε έναν αστυνομικό που συμμετείχε στις έρευνες ζητώντας του να πει την αλήθεια καθώς όπως ισχυριζόταν, αυτά που κατέθετε στο δικαστήριο, δεν ήταν αληθή.

Μία ακόμη περίπτωση όπου υπήρξε ένταση ήταν όταν πάλι οι κατηγορούμενοι «τα έβαλαν» με κάποιους εκ των συνηγόρων υπερασπίσεως.

Η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήρθαν στο φως λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά και των πολύμηνων ερευνών της Αστυνομίας που κατάφερε να φέρει εις πέρας μία από τις δυσκολότερες υποθέσεις στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια.

πηγή: ekriti.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ