2019-02-14 17:03:32
Φωτογραφία για Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού: Πέντε εκπληκτικές χρήσεις τους πριν καταλήξουν τελικά στο καλάθι σκουπιδιών!
Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα φακελάκια τσαγιού, αντί να τα πετάξουμε αμέσως στα σκουπίδια!

Τα φακελάκια τσαγιού είναι η εύκολη λύση για να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα ζεστό ρόφημα, ειδικά σε περιπτώσεις που ταλαιπωρούμαστε από μία ίωση και στη συνέχεια πετάμε το φακελάκι. Λάθος, καθώς με τα φακελάκια τσαγιού μπορούμε να κάνουμε πιο δημιουργικά πράγματα και το κυριότερο σε διάφορους τομείς μέσα στο σπίτι.

Δείτε αυτά που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε λέγοντας σε διάφορους τομείς!

Ντουλάπα: Έχοντας χρησιμοποιήσει μερικά φακελάκια αρωματικού τσαγιού, όπως πολλά από αυτά κυκλοφορούν στο εμπόριο, και αφού έχουν πλέον στεγνώσει τελείως, μπορείτε να τα φυλάξετε μέσα στην ντουλάπα και τα συρτάρια με τα ρούχα σας χαρίζοντας έτσι τα αρώματα του τσαγιού.Μαρινάρισμα: Ένας πολύ εύκολος, έξυπνος και νοστιμότατος τρόπος για το μαρινάρισμα του κρέατος είναι να χρησιμοποιήσετε φακελάκια από μαύρο τσάι μαζί με όλα τα υπόλοιπα καρυκεύματα που συνήθως βάζετε
. Τα φυσικά στοιχεία που το μαύρο τσάι διαθέτει, θα κάνουν το κρέας πιο τρυφερό.Ζωγραφική: Οι οδοντίατροι πάντα αναφέρουν ότι οι πιο επίμονοι λεκέδες στα δόντια είναι αυτοί του καφέ και τσαγιού. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτούμε τις χρωστικές ουσίες του τσαγιού σε πιο καλλιτεχνικές ανησυχίες! Μην ανησυχείτε, δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς, το έχουν κάνει πολλοί πριν από εσάς!Αρωματικό: Χημικά προϊόντα που χαρίζουν στο σπίτι αρώματα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά. Εσείς μπορείτε να το κάνετε με πιο φυσικούς τρόπους αρκεί να διαλέξετε το τσάι με τα στοιχεία και τα αρώματα της αρεσκείας σας και να τοποθετήσετε τα φακελάκια του πάνω στα θερμαντικά σώματα το χειμώνα ή μπροστά από το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα το καλοκαίρι.Γυαλί: Κι όμως είναι πραγματικότητα. Μπορείτε εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας τα φακελάκια τσαγιού να εξαφανίσετε τους επίμονους λεκέδες και τις δαχτυλιές πάνω από τις γυάλινες επιφάνειες.

Τόσο εύκολα και τόσο απλά μπορείτε με κάτι που προορίζατε για τον κάδο των απορριμμάτων να κάνετε κάποια πιο χρήσιμα και δημιουργικά πραγματάκια. To μόνο που θα χρειαστεί να προσέχετε, είναι την ανάπτυξη μικροοργανισμών και βακτηρίων γιατί πάνω απ’ όλα μιλάμε για χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας, κυρίως αυτή της όσφρησης, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση αν έχετε αφήσει το φακελάκι στην άκρη για καιρό πριν από τη χρήση.

Πηγή: spirossoulis.com
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ