2019-02-14 21:27:08
Φωτογραφία για Νέα... καθαρίστρια: Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού
Η περίπτωση του Βόλου επαναλαμβάνεται στα Ιωάννινα – Καθαρίστρια, μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών γιατί άλλαξε τη χρονιά αποφοίτησης από το δημοτικό

Σε κάθειρξη 8 ετών ερήμην καταδικάστηκε μία μητέρα 13 παιδιών, καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό, καθώς ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, η Δ.Κ. προσκόμισε το απολυτήριο για να λάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών (13!) παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Μάλιστα, η ίδια καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο. Ωστόσο, η απουσία της δεν οφείλεται σε στρεψοδικία, αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή, καθώς πάσχει από την καρδιά της και έχει τοποθετήσει απινιδωτή. Αν και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε.

Η γυναίκα κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προσδιοριστεί για τις 5 Μαρτίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ