2019-02-15 16:20:18
Φωτογραφία για Φαίδρα Δρούκα: «Στο ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ έχουμε εξωτερικά γυρίσματα, κάτι που μας είχε λείψει»
Το ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ είναι η νέα ,οικογενειακή σειρά του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί

και η Φαίδρα Δρούκα. Η ηθοποιός μιλά στο Tv Έθνος τόσο για την ηρωίδα της όσο και την αισθητική του σίριαλ.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Στέλλας με τον Μανώλη; Και πώς θα αντιδράσει στην προσέγγιση Μα­νώλη - Σάντυς;  

Ζηλεύει και θορυβείται και ζητά συμβου­λές από τη φίλη της, τη Μήτση. Είναι από τις γυναίκες που δεν θα έκανε κά­τι ακραίο, μιας και φοβάται μήπως τον χά­σει. Προσεγγίζει με πιο θηλυκό τρόπο τα πράγματα. Προσπαθεί να βγάλει τη Σάντυ από τη μέση με άλλον τρόπο. Ο Μανώλης αγαπάει τη Στέλλα, κάνει υπέρβαση που τη γνωρίζει στα παιδιά, καθώς έχει μεγαλώσει μόνος τα παιδιά. Του φαίνε­ται «βουνό», θα δούμε όμως τον Μα­νώλη και τη Στέλλα να συγκατοικούν.  

Έχει και πολλά εξωτερικά γυ­ρίσματα η σειρά...  

Η σειρά έχει συνολικά προσεγμένη αισθητική. Ναι, έχει αρκετά εξωτερι­κά γυρίσματα. Ανταμείβεται ο θεα­τής βέβαια με το αποτέλεσμα. Βλέ­πει τη θάλασσα, την αγορά, το λι­μανάκι, τους δρόμους, τα αληθινά σπίτια. Κάτι που δεν είναι συχνό στην τηλεόραση και μας είχε λείψει. Εγώ έχω να κάνω τόσα εξω­τερικά από τα «Υπέροχα πλά­σματα». Από εκεί και μετά κατά­λαβα πως αυτό ασκεί γοητεία στους θεατές.  


Σας δυσκολεύουν τα εξωτερικά γυρίσματα;  

Πολύ! Με τις χαμηλές θερ­μοκρασίες ήμουν με τα τιραντάκια και το μπούστο έξω (σ.σ.: γέλια).Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία, είχα­με εξωτερικό γύρισμα στο Κερατσίνι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ