2019-02-15 17:45:23
Φωτογραφία για Η Αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Άλλη μία αιμοδοσία της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Φεβρουαρίου 2019, στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών

Αττικής με τεράστια επιτυχία.

     Η μαζικότητα με την οποία προσήλθαν οι συνάδελφοι για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον» ήταν ομολογουμένως συγκινητική και επιβεβαιώνει περίτρανα το γεγονός ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για τα αισθήματα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

       Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις της Ένωσης, μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, καθώς οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν πλέον ότι όταν χρειαστούν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα κάλυψη σε αίμα, η Ένωσή μας ανταποκρίνεται άμεσα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη τους.

      Παρούσα στην αιμοδοσία, προσφέροντας για άλλη μία φορά αίμα για την τράπεζα αίματος της Ένωσής μας, ήταν και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, η οποία ενισχύει διαρκώς και αδιαλείπτως τη συγκεκριμένη δράση της Ένωσής μας.


      Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΟΥΡΜΕΛΗ Κωνσταντίνο, για τη φιλοξενία.

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

                                                           Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                                  - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας      

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ