2019-02-15 22:00:24
Φωτογραφία για Ο πρώην Επισμηνίας ΠΑ και νυν μοντέλο που βγήκε στη σύνταξη στα 31 (ΒΙΝΤΕΟ)
Πώς ο πρώην επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και νυν μοντέλο Ζώης Σημαντήρας βγήκε στη σύνταξη μόλις στα 31 του χρόνια

ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ της νυχτερίδας φαίνεται πως έχει ένας πρώην Επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και νυν μοντέλο και επιχειρηματίας, αφού κατάφερε να βγει στη σύνταξη στην ηλικία μόλις των 31!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ο πρώην επισμηνίας βγήκε στη σύνταξη πριν από περίπου έξι χρόνια, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ κι έχοντας εργαστεί συνολικά μόλις 11 χρόνια ως μόνιμος Επισμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο 37χρονος, σήμερα, Ζώης Σημαντήρας κατετάγη στην Πολεμική Αεροπορία το 2000, την περίοδο που έκανε τα πρώτα βήματά του στο μόντελινγκ υπό την καθοδήγηση του σχεδιαστή Μάκη Τσέλιου. Ο πατέρας του Ζώη Σημαντήρα ήταν ιπτάμενος στην Πολεμική Αεροπορία, οπότε η ένταξή του στο στράτευμα από τη στιγμή, δε, που ήταν απόφοιτος Λυκείου χωρίς περαιτέρω σπουδές, φάνταζε τότε κατά κάποιον τρόπο μονόδρομος, δεδομένου ότι του εξασφάλιζε ένα μόνιμο εισόδημα
. Ωστόσο, μετά τη γνωριμία του με το γνωστό σχεδιαστή, η πιθανή καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία έπαψε να αποτελεί προτεραιότητα. Άρχισε, λοιπόν, να γίνεται περιζήτητος σε επιδείξεις γνωστών σχεδιαστών, ενώ ταυτοχρόνως είχε ξεκινήσει να σχεδιάζει και το επιχειρηματικό μέλλον του.

Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του περιλαμβάνεται και η συμμετοχή του σε διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ για καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας Wild Orchid, στο πλευρό της Τσέχας καλλονής Καρολίνα Κούρκουβα. Παράλληλα, όμως, είχε κρατήσει τον τίτλο του Επισμηνία, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Από την Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύτηκε τελικά στις 24/8/2011 με σύνταξη αναπηρίας, λόγω προβλημάτων υγείας που ο ίδιος είχε επικαλεστεί, σύμφωνα με γνωμάτευση που πήρε στις 18/5/2011, της Ανώτατης Αεροπορίας Υγειονομικής Επιτροπής με αιτιολογία «της ανικανότητας να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του μη οφειλόμενης στην Υπηρεσία», εισπράττοντας παράλληλα το εφάπαξ, καθώς και την επικουρική σύνταξη από το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας 14 καταστημάτων solarium.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

(ΠΗΓΗ: STAR PRESS 15/02/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ