2019-02-16 16:05:38
Φωτογραφία για Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Θα µπορούσα να γράψω βιβλίο για την τηλεόραση»
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος ανήκει στην ομάδα της πρωινής εκπομπής Στη φωλιά του Κου κου, μιλάει για μία μεγάλη στιγμή της καριέρας τους αλλά και τα μικρά θαύματα που βιώνει στην καθημερινότητά του, χάρη στην όμορφη οικογένενια που έχει δημιουργήσει... 

Διαβάστε τι αποκαλύπτει μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του Βλέπεις τον εαυτό σου και την επόµενη χρονιά στην οµάδα της «Φωλιάς των Κου Κου»;

Στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να κάνεις σχέδια για το µέλλον. Τα δύο τελευταία χρόνια νιώθω πολύ δηµιουργικός, σε ένα οικογενειακόπεριβάλλον µε καλή πάστα συνεργατών και µε οικοδεσπότες δύο ανθρώπους κατασταλαγµένους και ευφυείς. Αυτό που κάνουµε αρέσει στο κοινό και είναι εξελίξιµο. Επίσης, πληρώνοµαι στην ώρα µου και σέβονται τα χρόνια που έχω στην πλάτη µου. Αρα, γιατί όχι; Αλλά ακόµα είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις. Η χρονιά είναι στη µέση και ο τηλεθεατής απαιτητικός και έµπειρος.


Τι θα µπορούσε να σε κάνει να αποσυρθείς από µια συνεργασία;

Η έλλειψη σεβασµού, τα «πισωµαχαιρώµατα», οι διαδροµισµοί, το γλείψιµο, οι ψωνίστικες συµπεριφορές και οι θεατρινισµοί για να σώσουµε το τοµάρι µας. Ολα αυτά, δηλαδή, που συµβαίνουν στον χώρο µας όταν σβήνει το κόκκινο φωτάκι. Πλέον δεν µε νοιάζει να τα βλέπω γύρω µου, γιατί δεν µπορεί να εκλείψουν παντελώς ακόµα κι από το καλύτερο τηλεοπτικό µαγαζί. Οταν νιώσω όµως ότι µε ακουµπούν, εκπέµπω ηλεκτρισµό.

Έχεις ζήσει ακραίες καταστάσεις ανταγωνισµού στην τηλεόραση;

Η τηλεόραση έχει δικούς της κανόνες «γαλούχησης». Μια ακραία κατάσταση είναι το ίδιο συχνή µε µια επιτυχία στην τηλεόραση. Και τα δύο ξεχνιούνται πολύ γρήγορα. Εσύ αποφασίζεις αν θα τα παίρνεις µέσα σου ή κλείνεις τις πόρτες και επιδεικτικά δείχνεις ότι «δεν µασάς». Θα µπορούσα να γράψω βιβλίο για την τηλεόραση, αλλά την αγαπώ και δεν θέλω να τη λαβώσω.

Εχεις κάνει πολλές συνεντεύξεις. Θα ξεχώριζες κάποια;

Ταξίδεψα πριν από τρία χρόνια στη Συρία και έκανα συνέντευξη στον Μπασάρ Αλ Ασαντ. Είναι η πρώτη συνέντευξη που έχει κάνει Ελληνας δηµοσιογράφος στον Ασαντ. Πέρασε στα ψιλά, όµως, γιατί είµαι δηµοσιογράφος της ψυχαγωγίας. Επαιξε παντού βέβαια στα διεθνή δίκτυα.

Φέτος είδαµε αρκετά πρόσωπα που προέκυψαν από ριάλιτι να συµµετέχουν σε εκποµπές. Σε προβληµατίζει;

Καθόλου. Η ιστορία έχει δείξει ότι το µεγαλύτερο ποσοστό των παικτών ριάλιτι έχουν ηµεροµηνία λήξης στην τηλεόραση. Λίγοι έως ελάχιστοι επιβιώνουν. Η τηλεόραση είναι χώρος για ηθοποιούς, τραγουδιστές, δηµοσιογράφους, επιστήµονες, πολιτικούς αλλά και για παίκτες ριάλιτι. Ιδού η Ρόδος Τι σε κάνει να χαµογελάς µέσα στην ηµέρα;

Η ηµέρα που ξηµερώνει µε βρίσκει να φιλάω την οικογένειά µου και να χαµογελάω όταν µπαίνω στο αυτοκίνητο, σκοτάδι ακόµα, για να πάω στο στούντιο. Η νύχτα µε βρίσκει να φιλάω την οικογένειά µου και να κοιµάµαι χαµογελώντας, ευχαριστώντας τον Θεό. Χαµογελάω συνεχώς και χαµογελάω µε τη ζωή, που είναι τόσο όµορφη.

Πηγή: Realnews

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είδαν έναν...άλλο Σόλσκιερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είδαν έναν...άλλο Σόλσκιερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ