2019-02-17 16:45:28
Φωτογραφία για ''Για την παρέα'': Έτσι κατέληξαν στον τίτλο για την επιτυχημένη εκπομπή της σεζόν!
όσα αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου ,ή ,αλλιώς ,η Βάνια!

Η Ματίνα Νικολάου ,παρότι εργάζεται χρόνια ως ηθοποιός, έγινε περισσότερο γνωστή από τη φετινή συμμετοχή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η ίδια μιλά στο People και τη δημοσιογράφο, Μαρία Παπαϊωάννου, για τη συνεργασία τους και αποκαλύπτει πώς βγήκε το όνομα της εκπομπής ,«Για την Παρέα».

«Τον γνώρισα πριν από μία δεκαετία από κοινούς γνωστούς και από τότε κάνουμε παρέα. Στην πορεία, προέκυψε και η συνεργασία μας. Ξεκίνησα ως βοηθός σκηνοθέτη του Νίκου στην πρώτη του παράσταση. Αργότερα, μου έγραψε έναν ρόλο, μετά έναν δεύτερο, και όλο αυτό συνεχίστηκε».

Ανάμεσα στους ρόλους που ενσάρκωσε στο πλευρό του ηθοποιού και παρουσιαστή ήταν αυτός της Βάνιας στην παράσταση, ''Κοκομπλόκο''.

«Ένα χαρακτηριστικό της Βάνιας ήταν η ιδιαιτερότητα στη φωνή, ενώ στο έργο υπήρχε μια ατάκα της που έλεγε “Πάω μέσα να μαγειρέψω για την παρέα”
. Μια μέρα ξέχασα τα λόγια, είπα “Πάω μέσα να μαγειρέψω”, κι έφυγα. Μέσα σε λίγα λεπτά επέστρεψα λέγοντας “Γιατί; Για την παρέα”. Αυτό έμεινε ,και το βάλαμε και σε άλλες στιγμές της παράστασης. Έγινε viral τότε, κάναμε βιντεάκια και ήταν το αστείο μας. Τα χρόνια πέρασαν και πέρσι ο Νίκος μού ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια καινούργια εκπομπή. Δεν γνώριζε το ακριβές κόνσεπτ, του πρότεινα όμως να τον βοηθήσω. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο, βρεθήκαμε, και μου είπε: “Σκέφτηκα να βάλουμε τη Βάνια στην εκπομπή”. Χάρηκα πολύ, αν και δεν ήξερα τι ακριβώς πάω να κάνω. Του είπα ένα μεγάλο “ναι”, γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», αποκαλύπτει.

Εν συνεχεία, εξηγεί στη δημοσιογράφο πώς προέκυψε τόσο ο τίτλος της εκπομπής όσο και η θέση της σ’ αυτήν, ενώ παραδέχεται ότι στην αρχή δεν ήξεραν πώς ακριβώς θα εντάξουν τη Βάνια στο Για την Παρέα.

«“Κάπως θα βάλουμε τη Βάνια”, αυτό είπαμε. Δεν ξέραμε το τι και το πώς μέχρι να αρχίσουμε. Αυτό είναι κάτι που εξελίσσεται σιγά σιγά και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το μέρος που έχω στην εκπομπή, γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια. Είναι ένας ρόλος που με κάνει να νιώθω ελεύθερα εκείνη τη στιγμή. Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο και απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ, χαρακτηριστικά που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ