2019-02-17 19:57:22
Φωτογραφία για Xαλκίδα: Αυτοκίνητο της Ασφάλειας τράκαρε στην διάρκεια καταδίωξης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 22χρονος Χαλκιδέος μαζί με έναν επίσης 37χρονο Χαλκιδέο κατάφεραν και έκλεψαν περίπου στις 20:00 το βράδυ ένα κίτρινο αυτοκίνητο μάρκας «Fiat Punto» το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

 

Η συνέχεια μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας που όμως είναι πραγματικότητα.

 

Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (15-02-2019) δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Χαλκίδας εντόπισαν τυχαία στη Παλαιά Γέφυρα να κινείται το συγκεκριμένο κλεμμένο αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κάνηθο.

 

Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ τους αντιλήφθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία καταδίωξη, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης, που ολοκληρώθηκε με τροχαίο. Συγκεκριμένα το όχημα της Ασφάλειας, την ώρα που μπήκε σε στροφή στην οδό Κορυτσάς, «στούκαρε» σε μαντρότοιχο με αποτέλεσμα το ΙΧ να ακινητοποιηθεί και το κλεμμένο όχημα να ξεφύγει.


 

Το αυτοκίνητο της Ασφάλειας υπέστη υλικές ζημιές και στο σημείο έσπευσε γερανός για να το πάρει και να το μεταφέρει έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. 

 

 

 

 

 

 Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», λέει μια παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στην εξέλιξη της υπόθεσης

 

Το απόγευμα της Παρασκευής (15-02-2019) ο νόμιμος ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου, το εντόπισε ξαφνικά σταθμευμένο στη περιοχή του Αγίου Νεκτάριου, κοντά στην οδό Νικηταρά.

 

Άμεσα ειδοποίησε εκ νέου την Ασφάλεια Χαλκίδας και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση ώστε να συλλάβουν τους δράστες. Λίγες ώρες μετά, προσέγγισαν το όχημα ο 22χρονος μαζί με έναν 18χρονο, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να διαφύγουν της σύλληψης.

 

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ενώ από την κατοχή του 22χρονου, κατασχέθηκαν επιπλέον το κλειδί του οχήματος, μία φορητή κάμερα και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 9 εκατοστών.

 

Το ανωτέρω κλειδί ανήκει στο κλεμμένο όχημα, μάρκας Fiat Punto, το οποίο ο 22χρονος είχε αφαιρέσει μαζί με τον 37χρονο, βραδινές ώρες της Τετάρτης (13-02-2019). Το αυτοκίνητο αποδόθηκε νομότυπα στον ιδιοκτήτη του, μαζί με το κλειδί και τη φορητή κάμερα, η οποία είχε αφαιρεθεί από το εσωτερικό του.

 

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για συναφή και όχι μόνο αδικήματα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

Πηγή: eviazoom.gr
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ