2019-02-18 14:10:36
Φωτογραφία για Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη
Νεκροί εντοπίστηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι, το αυτοκίνητο των οποίων είχε παρασυρθεί τα ξημερώματα της Κυριακής από τα ορμητικά νερά στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης. Οι τέσσερις σοροί εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε βρεθεί νωρίτερα στον Γεροπόταμο, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε, σε σημείο που είναι καλυμμένο με καλαμιές, λάσπη και νερό. Συνεργεία της πυροσβεστικής ανέσυραν τις σορούς.

Υπενθυμίζεται πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 29χρονος με την 28χρονη σύζυγό του, η 20χρονη αδελφή της και η 57χρονη μητέρα τους. Οι τέσσερις αγνοούμενοι επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους τα ξημερώματα της Κυριακής από κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν γαμήλιο γλέντι. Στο σημείο του χειμάρρου, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τη νύχτα εκείνη το ύψος του νερού μπορεί να έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος. 

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ