2019-02-18 18:45:18
Φωτογραφία για Ξανά στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου! Ένα πριν την υπογραφή ο Ανδρέας Γεωργίου...
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση αναφορικά με την ολοκλήρωση του “Τατουάζ” φέτος τον Ιούνιο με το τέλος δηλαδή του συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου με τον ALPHA και το ερώτημα που πλανάται πλέον στην ατμόσφαιρα είναι ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του τρίδυμου Γεωργίου, Κούλλη και Δημητρίου.

Ολα δείχνουν ότι το σεναριακό τρίδυμο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, καθώς την επόμενη σεζόν τα πλάνα του καναλιού του Νέου Φαλήρου αλλάζουν άρδην.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι στη συμφωνία αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο η μεταγραφή Παπαδρόσου, απλά έτυχε… Να θυμίσουμε ωστόσο, ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος, νυη Διευθυντής Ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τότε Διευθύνων Σύμβουλος του ALPHA ήταν αυτός που τότε είχε κάνει το μεγάλο deal. Αυτό ωστόσο που ενδεχομένως να μην θυμούνται κάποιοι είναι ότι αυτή που είχε συναντήσει πρώτα τον Ανδρέα Γεωργίου και την παρέα του όταν τα είχαν σπάσει με τον ΑΝΤ1 ήταν η Αλκηστις Μαραγκουδάκη. Η τότε Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ είχε συναντηθεί με τον Κύπριο δημιουργό, είχε δει τα δυο πρώτα επεισόδια του “Τατουάζ” συζητώντας θερμά το ενδεχόμενο συνεργασίας και συνεπώς μεταγραφής τους.


Το μεγάλο “όχι”, τότε, το είχε πει η Εύη Κουτσαφτάκη, η οποία βρήκε υπερβολικές της απολαβές των δημιουργών καθώς πέρα από τα πολλά μηδενικά ήθελαν να κάνουν απαραιτήτως δυο σειρές (Τατουάζ και Κόκκινο νυφικό) και τότε εκείνη προτίμησε να κάνει “κολεγιά” με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πριν από λίγο καιρό, όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου ξαναέκανε την εμφάνισή του στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου και συζήτησε με τους ιθύνοντες και κυρίως με τον Λοϊζο Ξενόπουλο, τον νέο Διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Και αυτή τη φορά, όλα δείχνουν ότι η Εύη Κουτσαφτάκη θα κάνει αυτό που δεν έκανε τότε… Μόνο που οι μετοχές των δημιουργών του “Τατουάζ” θα είναι σαφώς ανεβασμένες.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ