2019-02-19 09:05:32
Φωτογραφία για Ξαφνική αποχώρηση από το Open...
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open και θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο νότιο τομέα της Β' Αθηνών. 

Μάλιστα, χθες  ήταν η τελευταία παρουσία του Γιάννη Καλιάνου στο Open, όπου έλεγε το δελτίο καιρού και τόνισε ότι ήταν μεγάλη του τιμή να τον θέσει υποψήφιο με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

«Αγαπημένοι μου φίλοι και εξαίρετοι συνάδελφοι,

 

Σήμερα Δευτέρα 18/2, στις 07.00 το πρωί, ήταν η τελευταία φορά που βγήκα στον αέρα του OPEN για να παρουσιάσω το δελτίο καιρού μέσα από την εκπομπή Ώρα Ελλάδας 7 με τους φίλους μου δημοσιογράφους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο..

 

Λόγω της τιμής που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να με θέσει υποψήφιο Βουλευτή στο νότιο τομέα της Β' Αθηνών στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, θα αναγκαστώ προσωρινά να σταματήσω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ώστε να δώσω το 100% των δυνάμεων μου στον αγώνα που έρχεται.


 

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας γνωρίζετε πόσο αγαπάω τη δουλειά μου και ότι καθημερινά έδινα όλη μου την ψυχή ώστε να είναι έγκαιρα και αναλυτικά ενημερωμένοι όλοι οι τηλεθεατές οι οποίοι μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθούν πιστά.

 

Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα ξεμπερδέψετε έτσι εύκολα από εμένα. Συνεχίζω να ανήκω κανονικά στο δυναμικό του OPEN BEYOND TV ως Μετεωρολόγος. Θα ανταμώνουμε πλέον συχνά στα διάφορα πολιτικά τραπέζια και έτσι δεν θα χαθούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

 

Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση του OPEN αλλά και ασφαλώς έναν έναν ξεχωριστά τους διευθυντές μου για τη δυνατότητα που μου δίνουν να δώσω τη μάχη μου σε αυτόν τον αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα στο κανάλι εφόσον θα υπάρξει Μετεωρολόγος να με αναπληρώσει.

 

Ειλικρινά θεωρώ το OPEN ότι είναι η οικογένεια μου διότι μέχρι σήμερα είχαμε μια άψογη συνεργασία, μια συνεργασία που ξεπερνά κατά πολύ σε ποιότητα όλες τις άλλες που είχα στο παρελθόν με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Και αυτό οφείλεται σε όλους τους συναδέλφους μου που πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες, και πως να μην είναι αφού η διοίκηση του OPEN έχει κάνει τις καλύτερες επιλογές προσώπων πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

 

Και είμαι σίγουρος ότι όσο δυνατά αγαπάω εγώ το OPEN τόσο δυνατά το αγαπούν και το εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες νέοι τηλεθεατές!

 

Είμαι εδώ για εσάς και σύντομα θα τα ξαναπούμε πάλι από κοντά στα δελτία καιρού του OPEN. Γιατί όπως σας έχω πει εκατοντάδες φορές, αυτό που σπούδασα και αγαπάω τόσο πολύ και που καθημερινά δίνω επιτυχημένες εξετάσεις εδώ και 12 συναπτά έτη, δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ για κανέναν και για τίποτα. Εξάλλου για όλους όσοι επιθυμούν από το δικό τους μετερίζι να προσφέρουν τα μέγιστα -με τις ιδέες και τις προτάσεις τους- για να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει από τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα που βρίσκεται, βασικό προαπαιτούμενο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι να έχουν εργαστεί σκληρά από μικρά παιδιά ώστε να ξέρουν από πρώτο χέρι πως κινείται η αγορά ή τι χρειάζεται για να ανακάμψει η χώρα».

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ