2019-02-19 20:09:25
Φωτογραφία για Ένα νέο πρόβλημα βρέθηκε στο FaceTime
Πριν από λίγες εβδομάδες, η Apple ανακάλυψε ένα σοβαρό σφάλμα στο FaceTime που επέτρεπε σε άλλους χρήστες να ακούν συνομιλίες χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Με την εξάλειψη αυτού του προβλήματος, η εταιρεία τώρα αντιμετωπίζει αμέσως ένα άλλο.   

Μετά την αποκάλυψη του σφάλματος, η Apple έκλεισε προσωρινά τις ομαδικές κλήσεις FaceTime, μια εβδομάδα αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το iOS 12.1.4, στο οποίο το ζήτημα ασφαλείας ήταν σταθερό.

Ωστόσο, η δυνατότητα κλήσης ομάδας FaceTime στο iOS 12.1.4 είναι ακόμη προβληματική. Στο φόρουμ του MacRumors, οι χρήστες δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να προσθέσουν νέους συμμετέχοντες στη συνομιλία κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Ταυτόχρονα, το κουμπί "Προσθήκη προσώπου" παραμένει γκρίζο και ανενεργό. Ο μόνος τρόπος για να προσθέσετε νέους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια μιας κλήσης είναι να ξεκινήσετε ξανά μια διάσκεψη με τουλάχιστον δύο άτομα.


Ένας από τους χρήστες του φόρουμ MacRumors επικοινώνησε με την υποστήριξη της Apple όπου φαίνεται ότι δεν περίμενε μια τέτοια απάντηση.

"Γνωρίζουμε το πρόβλημα με το ανενεργό κουμπί " Προσθήκη προσώπου " κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime υπό ορισμένες συνθήκες, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα διορθωθεί."

Η υποστήριξη της Apple απάντησε επίσης στο Twitter ότι γνώριζε το πρόβλημα.

We're glad to help with adding a person to Group FaceTime. It's good that you've updated to iOS 12.1.4. Check to be sure that the person you're adding has also updated. Let us know what happens.

— Apple Support (@AppleSupport) February 15, 2019

Επί του παρόντος, η Apple εργάζεται ενεργά σε μια beta έκδοση του iOS 12.2, στην οποία είναι πιθανό να εξαλείψει όλα τα γνωστά σφάλματα FaceTime.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ