2019-02-19 20:38:59
Φωτογραφία για Κάντε αίτηση-ένσταση σε ΕΦΚΑ-ΓΛΚ για να μάθετε τις προσωπικές διαφορές στη σύνταξή σας (ΠΙΝΑΚΑΣ-ΕΝΤΥΠΑ)
Αιτήσεις για να πάρουν την ανάλυση του επανυπολογισμού των συντάξεων, με τα έτη ασφάλισης, το ποσοστό αναπλήρωσης, το μισθό που καθορίζει την ανταποδοτική σύνταξη, τις επιβαλλόμενες κρατήσεις και κυρίως με τα ποσά των προσωπικών διαφορών που φτάνουν ως και 400 ευρώ και έχουν βγει εκτός σύνταξης από την 1/1/2019, θα πρέπει να υποβάλουν περίπου 2 εκατ. συνταξιούχοι.

Τα ενημερωτικά δεν έχουν αναρτηθεί και κρύβονται από τους συνταξιούχους, ενώ σε κάποια Ταμεία (ΝΑΤ) τα ενημερωτικά βγαίνουν από 1/1/2019 και δείχνουν ότι έχουν έρθει τα πάνω - κάτω με τον επανυπολογισμό και τις προσωπικές διαφορές, ενώ οι κρατήσεις δεν αντιστοιχούν στα αναγραφόμενα ποσά συντάξεων Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών
. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ