2019-02-19 22:21:16
Φωτογραφία για Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Γνωστός παρουσιαστής αρνήθηκε κάθε εμπλοκή
Κατά την απολογία του, ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι δεν είχε ακούσει το παραμικρό για

διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση, όπου ήταν μέτοχος - Τι ανέφερε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος

«Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα...». Αυτό υποστήριξε σήμερα κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, γνωστός παρουσιαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι με «έδρα» γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν μέτοχος του εστιατορίου που φέρεται να εφοδίαζε με κοκαΐνη τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Ωστόσο, ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου ανέφερε ότι δεν ήξερε τίποτα για διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση. Μάλιστα, όπως υποστήριξε αν είχε καταλάβει κάτι τέτοιο θα είχε αποχωρήσει αμέσως από αυτή.


Μάλιστα, ο ίδιος περιέγραψε στο δικαστήριο πως κατέληξε να μπει μέτοχος στην συγκεκριμένη επιχείρηση με 60.000 ευρώ, η οποία ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν του απέφερε ποτέ κανένα κέρδος. Ο κατηγορούμενος ανέφερε στην απολογία του πως γνωστή ηθοποιός την οποία εμπιστεύονταν του πρότεινε να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα και εκείνος την εμπιστεύθηκε.

Αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης

«Δεν Έλαβα ποτέ κέρδη. ...Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», ανέφερε ο παρουσιαστής υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν είχε ανάμειξη ούτε στη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ακόμη ότι δεν επισκέπτονταν συχνά την επιχείρηση στην οποία είχε επενδύσει 60.000 ευρώ και ότι πήγαινε στο εστιατόριο μια με δυο φορές το μήνα για φαγητό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του μίλησε για το κόστος που, όπως είπε, είχε για εκείνον η δημοσιοποίηση της υπόθεσης. «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για ζημία, όμως, του παρουσιαστή από την όλη υπόθεση έκανε λόγο στην απολογία του στο δικαστήριο και μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και πως όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν πίνει ούτε ένα ποτό.

Τι ανέφερε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο δικαστήριο απολογήθηκε και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος, ο οποίος αρνήθηκε ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρησή του.

Όπως ανέφερε ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, ο ίδιος είναι χρήστης ναρκωτικών και πως «ο,τι έκανε το έκανε μόνος του για δίκη του χρήση». Είπε ακόμη ο ίδιος στην απολογία του: «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σ.σ. ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(...) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε».

Τέλος, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ανέφερε στην απολογία του πως από συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση έπαιρνε μόνο κεράσματα. «Ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε στο δικαστήριο ενώ αναφερόμενος στον στον γνωστό παρουσιαστή ανέφερε πως είναι ο μόνος για τον οποίο «κόβει το κεφάλι του ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Μαρτίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ