2019-02-20 12:28:02
Φωτογραφία για Στο CAOC TORREJON
 Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων σε κλιμάκια των στελεχών των ΕΔ και ειδικότερα της ΠΑ, που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις εξωτερικού, ο ιερέας του ΑΤΑ, Σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης , επισκέφθηκε το CAOC TORREJON, από τις 12 -15 /2/2019 .

 Η Base Aerea de Torrejon, 20 χλμ ανατολικά της Μαδρίτης ,στεγάζει το Νατοϊκό κέντρο αεροπορικών επιχειρήσεων(CAOC TJ ).

Ο χώρος ευθύνης του κέντρου επιχειρήσεων εκτείνεται από τις Αζόρες του ατλαντικού έως τα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας στην Μ.Ανατολή.

Σε αυτό το κέντρο επιχειρήσεων, ο ιερέας του ΑΤΑ τέλεσε τις ακολουθίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, παρουσιάζοντας και τις θέσεις της εκκλησίας μας χωρίς αντιθέσεις ,αλλά συναινετικά.

Τονίζοντας ότι η πίστη δεν διχάζει αλλά ενώνει .

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και στελέχη των χωρών της συμμαχίας, ο Διοικητής του  CAOC TORREJON Αντχος (ι)Ruben Garcia Servert και κυρίως τα στελέχη της Ελληνικής ΠΑ.

Η Ελλάδα τιμάται , κατέχοντας την θέση του υποδιοικητή του CAOC TORREJON ,θέση την οποία έχει ο εμπειρότατος ταξίαρχος (Ι) Παν. Δημόπουλος όλα τα στελέχη της ΠΑ, δίδουν κάθε ημέρα αγώνα τόσο για την επαύξηση της ποιότητας της συνεργασίας μεταξύ των συμμαχικών κρατών, όσο και για την διατήρηση και προάσπιση των δικαίων, που απορρέουν από διεθνείς συμβάσεις, της πατρίδας μας.

Η ευλογία  στον χώρο αυτό ,αποτελεί πάντα μία πνευματική αναγέννηση, αλλά και αρχή αναζήτησης της Ορθοδοξίας στη Δύση.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ