2019-02-20 13:51:02
Φωτογραφία για Έλλειψη βασικών κανόνων υγιεινής στο 557 Μ/Π Τάγμα Πεζικού της Ξάνθης
 ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Έλλειψη βασικών κανόνων υγιεινής στο 557 Μ/Π Τάγμα Πεζικού της Ξάνθης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο 557 Μ/Π Τάγμα Πεζικού της Ξάνθης εμφανίστηκαν για 2η φορά μέσα στον τελευταίο μήνα ποντίκια στο χώρο που σιτίζονται!

Επιπλέον, το πιο σοβαρό ζήτημα έχει να κάνει με το ότι παρά το πέρας αρκετών ημερών από την εμφάνιση των τρωκτικών, "δεν έχει γίνει ούτε απολύμανση, ούτε υγειονομικός έλεγχος", όπως αναφέρεται από τους φαντάρους.

Η διοίκηση, επίσης, προσπάθησε να αποτρέψει τους νέους στρατιώτες της μονάδας να παρουσιαστούν “παραπονούμενοι” στην αναφορά όπως προβλέπεται απ’ τον κανονισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι στρατιώτες αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο προκειμένου να μην παίρνουν διαστάσεις σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φαντάροι κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Η Κυβέρνηση είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν οι στρατευμένοι και μάλιστα είναι το δεύτερο κρούσμα που αφορά τους χώρους εστίασης και σίτισης των στρατευμένων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κύριος Υπουργός,

·         τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση για την άμεση απολύμανση των χώρων εστίασης και σίτισης της συγκεκριμένης μονάδας;

·         τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων υγιεινής σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας;

Οι βουλευτές

Θανάσης Παφίλης

Γιάννης Δελής

Λιάνα Κανέλλη

Σταύρος Τάσσος
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ