2019-02-20 15:00:28
Φωτογραφία για Ανόρθωση σαν να λέμε...Παναθηναϊκός του Αλαφούζου
Ο Ντάνιελ Πράνιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ανόρθωση στο τέλος της εφετινής σεζόν, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη στάση της διοίκησης τους τελευταίους μήνες. Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές των δόσεων στους ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε πως μόνο οι παίκτες της κυπριακής ομάδας προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην κυπριακή εφημερίδα “Goal”. Αναλυτικά δήλωσε: Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ανόρθωση: «Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή την σεζόν είναι μόνοι τους και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικά το καλύτερο γι’ αυτό τον σύλλογο. Επίσης, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους, διότι δεν είναι δυνατό να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα… Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται
. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον τερματοφύλακα μας, τον Ουζόχο, και την καριέρα του. Ήρθε εδώ και δεν ξέρει τι συμβαίνει, δεν ξέρει τίποτα! Απλά προπονείται και δεν μπορεί να παίξει στα παιχνίδια». Για την ψυχολογία στα αποδυτήρια: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο φυσικά. Πρέπει να πω επίσης ότι είμαστε απλήρωτοι, είναι πρώτη φορά που το λέω αυτό».  Για το πόσο καιρό είναι απλήρωτοι: «Κάτι τέτοιο, ναι, δύο – τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι’ αυτό το λέω. Για τους παίκτες είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε και την καρδιά μας γι’ αυτή την ομάδα, δίνουμε την καρδιά μας γι’ αυτή τη φανέλα και ελπίζω ότι κάποιοι θα μας βοηθήσουν. Δεν ξέρω… Τους οπαδούς μας δεν τους βλέπω, δεν είναι εδώ, εδώ και ένα χρόνο. Τσακώνονται δεν ξέρω με ποιον. Αν αγαπάς την ομάδα, το θέμα της ταυτοποίησης δεν είναι πρόβλημα πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Δίνουμε την καρδιά μας σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο».  Για το μέλλον του: «Ήρθε η ώρα να φύγω από την Ανόρθωση. Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν με την Ανόρθωση». 
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Μπετόσημο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το "Μπετόσημο"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ