2019-02-20 15:05:39
Φωτογραφία για Παρουσίαση τού ημερολογίου της Ένωσης Αθηνών (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών:  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών την Τετάρτη 13/2/2019 παρουσίασε το ημερολόγιό της για το 2019, με θέμα την ιστορία, την προσφορά και την

αποστολή της οργάνωσης ΑΗΕΡΑ.

     Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. όπου σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ο κ. Alfred Barich πρώην Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης ως εκπρόσωπος της ΑΗΕΡΑ, μας έκανε κοινωνούς της προσφοράς της στους απόδημους Έλληνες και στον Ελληνισμό.

    Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

    Η κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Χαρά Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών, ο κ. ΠΛΕΥΡΗΣ Αθανάσιος πολιτευτής της Ν.Δ. Α’ Αθηνών, η κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα πολιτευτής της Ν.Δ. Β’ Αθηνών, ο κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος πολιτευτής της Ν.Δ. Β’ Αθηνών (Βόρειος Τομέας), κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., ο κ. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος ως εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., ο κ. ΣΓΟΥΡΟΣ Ιωάννης πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ
. ΓΟΓΟΛΟΣ Δημοσθένης τέως Πρόεδρος της Ένωσης Αττικής, ο κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος Πρόεδρος Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών, ο κ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παντελεήμων Γεν. Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής, ο κ. ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος Γεν. Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ο κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά, ο κ. ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ Ευάγγελος  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, ο Α’ βοηθός Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, ο Ταξίαρχος και Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής κ. ΣΑΝΙΔΑΣ Παρασκευάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής και Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Δημήτριος, ο κ. ΦΟΥΤΣΗΣ Ηλίας Πρόεδρος του New York College, οι κ.κ. ΓΑΛΑΝΗΣ Κωνσταντίνος και ΠΕΝΤΑΚΑΛΟΣ Κοσμάς από την ΑΗΕΡΑ Icarus και τέλος οι κύριοι  ΞΥΝΗΣ Σοφοκλής και ΓΛΥΚΑΣ Αντώνιος από τον Όμιλο Ξυνή και τα ΙΕΚ Άλφα, που συνεχίζοντας την συμβολή τους προς την Ένωσή μας, προσέφεραν 2 υποτροφίες για τα μέλη της Ένωσης.

     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πιστή στην αποστολή της και στις αξίες της, συνεχίζει την συνεργασία της με οργανώσεις-φορείς που προσφέρουν στους συμπολίτες μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το έργο του Έλληνα Αστυνομικού, το οποίο όλοι μας επιτελούμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

                                                              Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                                  - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
8 κανάλια καλεί το EΣΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
8 κανάλια καλεί το EΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ