2019-02-21 16:00:26
Φωτογραφία για Τέλος το ΜΙΑ ΖΩΗ από τον Ant1- Η ανακοίνωση για τo νέο lead in του Αρναούτογλου
Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει τεράστιο άλμα ως προς τα νούμερα τηλεθέασης, και πια είναι ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η ζώνη 23.00-00.00 είναι το σημείο που το κανάλι υστερεί και

μάλιστα πάρα πολύ, καθώς τα νούμερα ξεφνικά βυθίζονται στο 4 και στο 5!

Έτσι , ο σταθμός έκανε ένα πρώτο βήμα και έκοψε τη ΜΙΑ ΖΩΗ από τις μέρες Δευτέρα-Τρίτη, ρίχνοντας εκεί ξένες ταινίες,που του φέρνουν μέχρι και 15% . Ωστόσο, το ΜΙΑ ΖΩΗ  εξακολουθούσε να ''βαραίνει'' τον ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη-Πέμπτη, δίνοντας μάλιστα τραγικό lead in στο 2NIGHT SHOW. Aπό ό,τι φαίνεται ,όμως, δεν θα συνεχιστεί για πολύ, καθώς ο ΑΝΤ1 κόβει το ΜΙΑ ΖΩΗ πλήρως, και από την επόμενη εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη φέρνει νέα ,αμερικανική σειρά, που θα δίνει πάσα στον Γρηγόρη, που ομολογουμένως 

Η ανακοίνωση:

Ο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, «SHOOTER», ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ 


ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!  

Επιστροφή στην περιπέτεια κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τη δημοφιλή αμερικανική σειρά δράσης, «Shooter». 

Ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση πείθεται να επιστρέψει και να επαναδραστηριοποιηθεί ώστε να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως, όλα θα ανατραπούν όταν ο ίδιος βρίσκεται παγιδευμένος και κατηγορείται για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει… Κυνηγημένος, προσπαθεί να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε. 

Η σειρά, «Shooter», είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen Hunter, «Point of Impact», ενώ έχει γίνει και ταινία με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg. Είναι αμερικανικής παραγωγής και πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Omar Epps και Cynthia Addai-Robinson. 

Από αυτή την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1! Μείνετε συντονισμένοι!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Τουρκία βλέπει ο Μανιάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Τουρκία "βλέπει" ο Μανιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ