2019-02-21 19:39:39
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον κ. Τσακαλώτο που παραδέχθηκε ότι είναι καταστροφικά τα πλεονάσματά του
Τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο «διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία» ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσακαλώτος, όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση. Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και τρία χρόνια για να τα μειώσω» σημείωσε στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του στο CNBC, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε πως στην «ατυχή περίπτωση» που η Ν.Δ. αναλάμβανε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα την στήριζε στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης σε ό,τι αφορά το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Μέσω Τwitter απάντησε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο «τιτίβισμα» του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο Υπουργός Οικονομικών ανήρτησε πίνακα με τους στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα επί κυβέρνησης Σαμαρά (4,5% του ΑΕΠ το 2016, 4,5% του ΑΕΠ το 2017 και 4,2% του ΑΕΠ το 2018).

Όπως έγραψε: «Αντί απάντησης στον κ. Μητσοτάκη, λίγη ιστορική μνήμη. Από το Μεσοπρόθεσμο που ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά στις 9/5/2014».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ