2019-02-21 21:29:42
Φωτογραφία για Nέα τετραήμερη άδεια ζήτησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας!
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη στα Δικαστήρια Βόλου για το νέο αίτημα τετραήμερης

άδειας – Αντιρρήσεις εξέφρασε ο εισαγγελέας  Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό έγινε η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, σήμερα στη μία περίπου το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη στο δικαστήριο για να εκφράσει την άποψή του στο Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, για την τετραήμερη άδεια που έχει αιτηθεί για τις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, για το αίτημά του εξέφρασε αντιρρήσεις ο εισαγγελέας του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Φυλακών Κασσαβέτειας.

Εάν τελικά το αίτημα του μέλους της «17Ν» γίνει δεκτό, θα πρόκειται για την έβδομη άδεια που θα του χορηγηθεί. Η τελευταία ήταν την Πρωτοχρονιά, οπότε και του δόθηκε εξαήμερη άδεια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη στις 12.45 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Βόλου. Μπροστά από το μεταγωγικό αυτοκίνητο των φυλακών προηγούνταν δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας, ενώ πίσω ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Η κυκλοφορία σε συγκεκριμένο σημειο απαγορεύτηκε, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα έξω και μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο.


Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε από δύο οπλισμένους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών όπου συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου βρέθηκε στις 13.05.

Μετά από περίπου 45 λεπτά, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι ο Δημ. Κουφοντίνας βγήκε από το γραφείο και υπό αστυνομικό κλοιό μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο των μεταγωγών, επί της οδού Κουρατέλια και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές. Η απόφαση επί της αίτησης που κατέθεσε αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

 
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ