2019-02-22 10:38:18
Φωτογραφία για Κ. Παπακώστα: Μηδενική ανοχή στον Ρουβίκωνα
Την εκτίμησή της ότι τα μέλη του ''Ρουβίκωνα'' κάνουν προσπάθειες να διατηρούνται στην επικαιρότητα «σαν παλιοί πολιτικάντηδες που θέλουν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους» εξέφρασε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, τονίζοντας ότι το Κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής.

Η κα Παπακώστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «θέλουν να δείξουν ότι κάνουν κάτι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουν, προσάγονται και όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και τον λογαριασμό τον πληρώνουν».

Αναφερόμενη στην ανάρτηση στο fecebook ηγετικού στελέχους της αντιεξουσιαστικής ομάδας, επισήμανε ότι «στην πραγματικότητα συμβαίνει ό,τι λένε οι ίδιοι: Εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα υπάρχουν, μπορεί κάποιος να σε αιφνιδιάσει, μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε αν το θελήσει. Το θέμα είναι πώς τον αντιμετωπίζεις και τι σήμα δίνεις. Το Κράτος δίνει σήμα μηδενικής ανοχής. Τέλος, τελεία». 

Η κα Παπακώστα αναφέρθηκε και στις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι κάθε μέρα εξαρθρώνονται πολύ μεγάλες υποθέσεις που χρόνιζαν, ενώ για τις διαμαρτυρίες των αστυνομικών παραδέχθηκε ότι ως ένα βαθμό έχουν δίκιο. «Έχουν επιφορτιστεί να κάνουν τα πάντα, ενώ υπάρχουν φθορές και στο υλικό που χρησιμοποιούν» σημείωσε.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ