2019-02-22 13:09:37
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Αυτός είναι ο Πατρινός εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που πέθανε ξαφνικά – Θρήνος για τον 27χρονο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 24 ετών, ο Σπύρος Θωμάς, με καταγωγή από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά την Πέμπτη  από την ζωή.

Ήταν Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά. Λίγο νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είχε υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη την οποία εκτέλεσε κανονικά από τις 19.00 έως τις 20.00. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιστρέφοντας από την σκοπιά δεν ανέφερε κάποια ενόχληση και πήγε στον θάλαμο της Προεδρικής Φρουράς για να ξεκουραστεί. Το πρόβλημα στην υγεία του διαπιστώθηκε όταν έγινε η βραδινή επιθεώρηση.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τον άτυχο εύζωνα αναφέρει:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
 tempo24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ