2019-02-23 10:05:33
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δες πότε θα παίζει το ''Revenge Body'' με την Ιωάννα Λίλη
πρεμιέρα μέσα από το Open στις Το OPEN μπαίνει σιγά σιγά στη φάση για τις πρεμιέρες των νέων του προγραμμάτων, που ομολογουμένως είναι αρκετά αλλά και υψηλών προδιαγραφών. Ένα από αυτά ,λοιπόν, είναι και το REVENGE BODY, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη. Πότε, όμως,ξεκινά ; Σε ποια ζώνη μπαίνει; Το tvnea σάς έχει όλο το ρεπορτάζ.

Το μεγαλεπήβολο αυτό πρότζεκτ, το οποίο σκοπό έχει να μεταμορφώσει κυριολεκτικά όσους απευθυνθούν στην εκπομπή και επιθυμούν να ανανεώσουν ριζικά την εικόνα τους και τον εαυτό τους, βρίσκεται στην τελική ευθεία να βγει αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαρτίου και θα βγαίνει κάθε Σάββατο στις 20.00 .Μάλιστα, σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μου, η παραγωγή έχει προχωρήσει αρκετά και ήδη έχουν γυριστεί 8 επεισόδια με τις προετοιμασίες να συνεχίζονται.

Το κανάλι ποντάρει πολλά στο RΕVENGE BODY, και δεν είναι τυχαίο που στην ουσία η Ιωάννα Λίλη είναι εκείνη που θα δίνει lead in στην εξ ίσου μεγάλη παραγωγή του OPEN, ''Ιt's show time'' ,με τον Νίκο Κοκλώνη, την οποία επίσης στηρίζουν και πιστεύουν.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ