2019-02-23 17:47:56
Φωτογραφία για Σπήλιος Λιβανός στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ακτίου-Βόνιτσας: Δεν θέλουμε απλά να γίνουμε κυβέρνηση. Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα
            Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα και την οικονομία άσκησε από τη Βόνιτσα ο Σπήλιος Λιβανός. 

      Ο Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας  του Κυριάκου Μητσοτάκη  και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ακτίου-Βόνιτσας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως με τη συμφωνία των Πρεσπών οδήγησε τη χώρα σε μια εθνική ταπείνωση....       «Στο ζήτημα με τη γείτονα χώρα και στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν με επιλογή του κ. Τσίπρα, καταλήξαμε να παραχωρήσουμε μακεδονική ταυτότητα και τη γλώσσα, καταρρίπτοντας την εθνική γραμμή δεκαετιών. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να διαχειριστούμε αυτή την υπόθεση στο μέλλον, όσο καλύτερα γίνεται και να ανατρέψουμε πολλά από τα αρνητικά δεδομένα”. 

        Όπως είπε στόχος της ΝΔ είναι να υπάρξει πλήρης συμμόρφωσή των γειτόνων στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν στην ενταξιακή πορεία προς την ΕΕ, όποτε αυτή ξεκινήσει.


       Μιλώντας για “δοσοληψίες” Τσίπρα με υποψηφίους και νυν βουλευτές για τα μελλοντικά ψηφοδέλτια, ο Σπήλιος Λιβανός κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως έδωσε υπουργικές καρέκλες ως αντάλλαγμα για τη στήριξη της κυβέρνησης, καταπατώντας, όπως είπε,  κάθε έννοια ιδεολογίας και συνείδησης. Σχολιάζοντας μάλιστα την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη την χαρακτήρισε “ισοπεδωτική, απαξιωτική, παράνομη και αντιδημοκρατική“ επισημαίνοντας πως καλύπτεται πλήρως από τον Αλέξη Τσίπρα. “Πολάκης ίσον Τσίπρας. Κρητίκαρος λεβέντης που έγινε καραγκιοζάκος. Να δούμε αν θα κρυφτεί και αυτός πίσω από την ασυλία, όπως ο Καμμένος” δήλωσε χαρακτηριστικά.

          Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε πως η αύξηση του κατώτατου μισθού με τον τρόπο που έγινε από την κυβέρνηση είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανεργία κατά 2% μέσα σε ένα μήνα. “Αυτά συμβαίνουν όταν κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, που δεν έχουν ηθικές αξίες” είπε επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές και περισσότερες θέσεις εργασίας.

       Χαρακτηρίζοντας κρίσιμους τους επόμενους μήνες ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε πως για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές θα είναι σαν τις εθνικές εκλογές και σε αυτή την λογική θα πρέπει όλοι να κινηθούν, αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας επιλέξει να εξαντλήσει την τετραετία.  “Στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές και ακόμα και αν δεν γίνουν οι εθνικές, οι προγραμματισμένες Ευρωεκλογές θα καταστούν η μητέρα όλων των μαχών. Όπως είπε δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα καθώς η ΝΔ δεν θέλει απλά να γίνει κυβέρνηση αλλά θέλει να αλλάξει την Ελλάδα.”
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ