2019-02-25 12:14:32
Φωτογραφία για Γιάννης Πεχλιβανάκης: Εγκλωβισμένοι στο νησί της Σαπφούς εδώ και δύο μέρες ελέω Ωκεανίδας και υπηρεσιακής δύσκαμψίας.
Το θέμα της αεροπορικής μεταφοράς των διμοιριών στα νησιά το έχουμε θέσει πολλάκις φορές στην ηγεσία με κάθε δυνατό τρόπο.Δυστυχώς δε φαίνεται να μπορούν να προσπεράστούν γραφειοκρατικά

προβλήματα εν έτη 2019 στην ΕΛ.ΑΣ.. Αποτέλεσμα φέτος να έχουμε το πολύ σοβαρό πρόβλημα διμοιρίες να μένουν στα λιμάνια ή άλλες να μην ξεκινάν λόγω απαγορευτικών.Χθες μάλιστα που η Θεσσαλονίκη ενισχύθηκε με δυνάμεις μέχρι και από Πρέβεζα είχαμε τρεις διμοιρίες απενεργοποιημένες με ανοιχτά φύλλα πορείας.

Τη στιγμή που ήδη μέσα στη βδομάδα όλοι οι μετεωρολόγοι έδιναν τις δικές τους δυσοίωνες προβλέψεις, υπήρχε διμοιρία Σάμο που ξεκίνησε ξημερώματα Σαββάτου για Καβάλα.Ειχαν ήδη ενημερωθεί από το λιμενικό πως μέχρι Μυτιλήνη θα ανέβαιναν και μετά θα περίμεναν να αρθεί το απαγορευτικό που μέχρι Δευτέρα απόγευμα δε φαίνεται γίνεται κάτι τέτοιο.Τα παιδια βρίσκονται από το Σάββατο το μεσημέρι λοιπόν μέσα στο καράβι στη Μυτιλήνη και αναμένουν.Δε θα μπορούσαν τουλάχιστον να μην ξεκινήσουν και να έμεναν στη Σάμο τουλάχιστον σε ξενοδοχείο; ; 


Τώρα το νησί δε χρειάζεται διμοιρια;.;.. Ερωτήματα που πιστεύω πως περνάν από το μυαλό του καθενός. Καλό είναι να έχουμε μια υπηρεσιακή ευελιξία και να παίρνουμε πρωτοβουλίες.. Θεωρώ πως αν υπήρχε ενημέρωση στο αρχηγείο για το υπάρχον πρόβλημα θα δίνονταν λύση με αλλαγή της διαταγής το πιο απλό.Αλλα πιστεύω πως τα περισσότερα προβλήματα δεν φτάνουν στα αυτιά αυτών που πρέπει και δεν μεταφέρεται η σωστή εικόνα προκειμένου να μην ένοχλησουμε το αρχηγείο και φανούμε κακοί.. Καλή επιστροφή λοιπόν στους συναδέλφους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι Τρίτη μέρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.. Ας γίνεται η απ' Αρχή να αλλάξει κάτι επιτέλους.. 

ΥΓ. Ξέρω τουλάχιστον είστε καλή παρέα μεταξύ σας με πολύ καλό κλίμα. Αντιμετωπιστε το με όσο χιούμορ σας απέμεινε... 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ 

ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ 

ΤΑΚΤΙΚΌ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΈΣΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ 

ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ