2019-02-25 15:43:29
Φωτογραφία για Στα χέρια της αστυνομίας 35χρονος που λήστεψε ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή του Τυρνάβου
Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών ληστεία σε βάρος ζευγαριού που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας και συνελήφθη χθες το βράδυ στην ίδια

περιοχή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας, ένας 35χρονος.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 35χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία ζευγαριού ηλικιωμένων και με απειλή και χρήση σωματικής βίας σε βάρος τους αφαίρεσαν τρεις χρυσές αλυσίδες, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν οι τρεις χρυσές αλυσίδες που αφαιρέθηκαν από την οικία των ηλικιωμένων στους οποίους και αποδόθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, σουγιάς, φακός, ρολόι, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

onlarissa.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ