2019-02-26 18:25:24
Φωτογραφία για Κομοτηνή: 40 οπλίτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από μακαρόνια με κιμά
Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε στρατόπεδο στην Κομοτηνή, καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου «Χρόνου της Κομοτηνής». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε στο στρατόπεδο Ηλιοπούλου και αφορά έναν μεγάλο αριθμό στρατιωτών που κατανάλωσαν το φαγητό εντός στρατοπέδου!

Όσοι εμφάνισαν τα συμπτώματα δηλητηρίασης κατανάλωσαν μακαρόνια με κιμά. Τουλάχιστον 40 οπλίτες, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και για αρκετούς από αυτούς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο ΣΤΕΠ για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας εντός του στρατοπέδου, δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά κάποιου στρατιώτη στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία. Λαμβάνοντας ενημέρωση από αρμόδιες πηγές του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, επιβεβαίωσαν το παραπάνω.

Η προμήθεια του κρέατος, που μαγειρεύτηκε εντός του στρατοπέδου, έγινε από εταιρεία του γειτονικού Έβρου, που έχει αναδειχθεί προμηθευτής με βάση νόμιμες διαγωνιστικές διαδικασίες για την παροχή πρώτων υλών σε μονάδες του στρατού.

Πάντως μετά το παραπάνω συμβάν μαζικής τροφικής δηλητηρίασης αναμένεται να ληφθούν μέτρα σε βάρος της προμηθεύτριας εταιρείας.

(ΠΗΓΗ: xanthinews.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ