2019-02-27 12:20:22
Φωτογραφία για Έκρυβε 120.000 ευρώ στις αποσκευές της!
Εξηγήσεις στις αρχές για τη νόμιμη (ή μη) προέλευση του τεράστιου ποσού που είχε στις

αποσκευές της, θα κληθεί να δώσει μια αλλοδαπή ταξιδιώτισσα η οποία εντοπίστηκε από έναν τελωνειακό υπάλληλο του αεροδρομίου «Διαγόρας» στη Ρόδο να μεταφέρει 120.000 ευρώ με τελικό προορισμό τη Ρωσία!

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τον έλεγχο στις αποσκευές της γυναίκας που ταξίδευε από τη Ρόδο για τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε σκοπό να επιβιβαστεί σε άλλα προγραμματισμένη πτήση για τη Μόσχα. Το μεγάλο ποσό δεσμεύτηκε αμέσως και παραδόθηκε στην αρμόδια αρχή, ενώ ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ρόδου και σε βάρος της αλλοδαπής κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα της ανήκουν, είναι νόμιμα και απλώς είχε ξεχάσει να τα δηλώσει. Σύμφωνα με την διαδικασία που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, το ποσό δεσμεύεται, το 25% κρατείται υπέρ του κράτους και το υπόλοιπο κατατίθεται στο Παρακαταθηκών και Δανείων όπου παραμένει δεσμευμένο ώσπου να διερευνηθεί η προέλευσή του. Αν η αλλοδαπή δεν αποδείξει τη νόμιμη προέλευσή του, θα κατασχεθεί όλο το ποσό και, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», θα κινηθεί ποινική διαδικασία σε βάρος της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ