2019-03-01 23:48:40
Φωτογραφία για Ναυάγιο Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
Ένα ημίχρονο ανταγωνιστικός και μετά... ναυάγιο ο  έχασε Ολυμπιακόςμε κατεβασμένα τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ με 81-97 για την 24η ημέρα της Euroleague και πλέον ακόμα και η παρουσία στην 8άδα της τελικής βαθμολογίας μοιάζει από δύσκολη ως αδύνατη με τέτοιες εμφανίσεις. Πέμπτη σερί ήττα για τον Ολυμπιακό στην διοργάνωση και φυσικά η ευθύνη βαραίνει πρώτα πρώτα τον Ντέιβιντ Μπλατ

που για ανεξήγητο λόγο συνεχίζει με κοντό ροτέισον και επιμένει σε παίκτες που δεν "τραβάνε" όπως ο προκλητικά αδιάφορος κόντρα στους Μοσχοβίτες, Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έπαιξε 25' για μόλις 2 πόντους και 2 ασίστ και -4 στο σύστημα αξιολόγησης. Τίμα, Βεζένκοφ, Μπόγρης και Μάντζαρης ξανά... ξεχασμένοι στον πάγκο παίζοντας περί τα 5' έκαστος και φυσικά η ομάδα που ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο όταν ήταν στο -1 με 50-51, στο δεύτερο "κλάταρε" καθώς το ροτέισον ήταν περιορισμένο, φορτώθηκαν με φάουλ αρκετοί και..
. τετέλεσθαι. Ναι μεν οι Ρώσοι έχουν τρομερή πληρότητα και βάθος και ποιότητα και όλα τα "καλούδια" και σαν ρόστερ είναι πολύ πάνω από του Ολυμπιακού, όμως οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο -επαναλαμβάνουμε με την ευθύνη 100% του Ντέιβιντ Μπλατ- έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους χωρίς καμία μα καμία αντίδραση. Διασώθηκε ο ΛεΝτέι με 21 πόντους και τρομερά ποσοστά και ο Σπανούλης που έπαιξε μετά από θλάση σημειώνοντας 14 πόντους. Από την ΤΣΣΚΑ είχαμε 6 παίκτες (Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ, Κλάιμπερν, Χίγκινς, Χάινς, Χάντερ) με διψήφιο αριθμό πόντων και φυσικά μια "ορχηστρική" εμφάνιση με πολλούς διακριθέντες και ωραίο μπάσκετ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος. Κι αυτό γιατί μετράει ρεκόρ 12-12, με το πέρας 24 αγωνιστικών και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Euroleague. Πέραν αυτού, όμως, η θέση των «ερυθρόλευκων» στα πλέι οφ της διοργάνωσης μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες είναι ισόβαθμοι με Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου, ενώ σε απόσταση μίας νίκης βρίσκονται η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός, που μετρούν ρεκόρ 11-13.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ