2019-03-01 23:52:48
Φωτογραφία για Συνάντηση της Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων
 Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου είχε σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά και με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, Σπύρο Διαμαντόπουλο και Ανδρέα Ανδρεόπουλο αντίστοιχα.

 

Στο επίκεντρο της συνάντησης της Υφυπουργού με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Ασφάλεια των επιχειρήσεων, με στόχο να ενταθούν τα μέτρα προστασίας, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα Ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών στην χώρα μας.

 

Άλλωστε, όπως επισημάνθηκε, ο τομέας της Ασφάλειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την οικονομική Ανάπτυξη και την ευημερία επιχειρήσεων και πολιτών, καθώς και για την περαιτέρω προσέλκυση ξένων επισκεπτών, δεδομένου ότι και για φέτος με τις υφιστάμενες εκτιμήσεις αναμένεται σημαντική αύξηση στον Τουρισμό.


 

Κατά την επίσκεψή του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ έθεσε στην Υφυπουργό, με την ιδιότητά της ως Προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), και το ζήτημα της ρύθμισης των 120 δόσεων προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενόψει της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

 

Παράλληλα, η Υφυπουργός είχε και εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ναυάγιο Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ναυάγιο" Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ