2019-03-02 09:00:21
Φωτογραφία για Η μόνη ανοιχτή ζώνη παραγωγής δίθυρων μαλακίων του Αμβρακικού κόλπου είναι το MAZΩMA, που ανήκει στην Β υγειονομική κατηγορία.  Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία: 1. Κάθε καλλιεργητής ή αλιέας οστρακοειδών θα πρέπει να εφοδιαστεί από την Υπηρεσία μας θεωρημένο βιβλίο Εγγράφων Καταγραφής όπου θα κατα
Η μόνη ανοιχτή ζώνη παραγωγής δίθυρων μαλακίων του Αμβρακικού κόλπου είναι το MAZΩMA, που ανήκει στην Β υγειονομική κατηγορία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία:

1. Κάθε καλλιεργητής ή αλιέας οστρακοειδών θα πρέπει να εφοδιαστεί από την Υπηρεσία μας θεωρημένο βιβλίο Εγγράφων Καταγραφής όπου θα καταγράφονται όλες οι διακινούμενες ποσότητες οστρακοειδών.

2. Όλες οι ποσότητες οστρακοειδών από ελεύθερη αλιεία ή καλλιέργεια, θα πρέπει να διακινούνται μόνο μέσω εγκεκριμένων Κέντρων Αποστολής και Καθαρισμού , όπου μετά την Εξυγίανσή τους θα μπορούν να διατίθενται συσκευασμένα στην αγορά.

3. Ο λιανοπωλητής θα πρέπει να φυλάσσει επί τουλάχιστον 60 ημέρες μετά την κατάτμηση του περιεχομένου, την ετικέτα που είναι επικολλημένη στη συσκευασία οστρακοειδών, τα οποία δεν είναι συσκευασμένα σε πακέτα μεγέθους ατομικής κατανάλωσης.

e-maistros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ